Forma Plast AB

Beskrivning

Forma Plast AB arbetar med vakuumformning, formsprutning och montage av produkter där plast utgör hela eller delar av produkten. Många kunder efterfrågar allt mer kompletta detaljer. Förutom egna montagearbeten kan vi genom vårt nätverk av samarbetspartners hänvisa till eller ge en totallösning enligt kundens behov.

Som medelstort företag på en mindre ort har vi en flexibilitet och leveranssäkerhet som uppskattas av kunderna. Här finns en Ockelboanda som bygger på viljan att se alla uppdrag som möjliga, i egen regi eller genom att samarbeta med varandra.

Miljö:

Bearbetning av termoplaster innebär mycket små miljöpåfrestningar, här krävs inga starka lösningsmedel eller liknande ämnen. Vi har även valt att redan från början arbeta minutiöst noggrant med sortering av spill och återvinning av material.

Alla restprodukter av termoplaster returneras till våra leverantörer och kommer tillbaka till oss som nya skivor med min. 10% tillskott av ny råvara. Materialets ytskikt är alltid helt nytt för bästa finish och färgäkthet. Från leverantörernas sida får vi högsta betyg för renhet på vårt returmaterial.

Adress
Forma Plast AB
Hamrångevägen 16
816 31  Ockelbo
Gävleborg
Sweden
Telefon
0297-411 00
Fax
0297-411 21
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.formaplast.se
Kontaktperson
Åke Hålén
Telefon
0297-411 00
Anställda
10 - 30
Omsättning

Maskiner

I egen verkstad tar vi snabbt fram prototyper.
Vår utrustning fyller behovet för vakuumformning och kan bearbeta material upp till 1 800 x 1 200 mm storlek. Vi utför även varmbockning av plast. Efterbearbetning av detaljer sker med precision i femaxlig CNC-fräs som bearbetar material upp till 2500 x 1500 mm.

I vår monteringsverkstad sker sammanfogning och montagearbete med hjälp av rationella metoder som ultraljudssvetsning och UV-limning. Alla typer av montagearbeten förekommer.

I monteringsverkstaden utför vi även funktions- och kvalitetsprovning av enklare plastprodukter liksom mer kompletta produkter med exempelvis inmonterad mekanik eller elektronik. Vi tillhandahåller lagerutrymmen och system för avrop mot egna kunder eller kunders kunder.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Formsprutning
Plast & Gummi-Limning
Plast & Gummi-Prototypstillverkning
Plast & Gummi-Vakuumformning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-Plastbearbetning
Verktygstillverkning-Formverktyg
Verktygstillverkning-Modelltillverkning

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen