Hanza HQ AB

Beskrivning

 

Adress
Hanza HQ AB
Brovägen 5
182 76  Stocksund
Stockholm
Sweden
Telefon
08-624 62 00
Fax
08-624 30 60
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.hanza.com
Kontaktperson
Thomas Lindström
Telefon
08-624 62 00
Anställda
10 - 30
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Design / Utveckling-Konstruktion, Elektronik
Design / Utveckling-Konstruktion, Mekanik
Elektronik-El-, Apparatskåp
Elektronik-Elektromekanisk Montering
Elektronik-Kablage
Elektronik-Kretskortsmontering (hål)
Elektronik-Kretskortsmontering (yt)
Elektronik-Mönsterkortstillverkning
Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Djupdragning
Plåtbearbetning-Gasskärning
Plåtbearbetning-Grovplåtbearbetning över 15mm
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Laserskärning
Plåtbearbetning-Plåtbearbetning 6-15mm
Plåtbearbetning-Pressning
Plåtbearbetning-Robotsvetsning
Plåtbearbetning-Rörbockning
Plåtbearbetning-Rörbockning & Manipulering
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Plåtbearbetning-Vattenskärning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-Precisionsbearbetning

Övrigt

Material-Aluminium
Material-Bly
Material-Brons
Material-Gummi
Material-Högtemperaturs Stål
Material-Järn
Material-Karbid
Material-Karbon
Material-Kolstål
Material-Koppar
Material-Magnesium
Material-Mässing
Material-Övriga specialstål
Material-Plast
Material-Rostfritt Stål
Material-Stål
Material-Tekniska Keramer
Material-Titan
Material-Verktygstål
Material-Zink

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Hanza expanderar via förvärv i Tyskland
Ser positivt på framtiden enligt delårsrapportTillverkningsstrategen HANZA Holding AB (publ), presenterar i dag sin delårsrapport för perioden 1 januari till 30..
Kundväxling och expansion för Hanza
HANZAs delårsrapport januari till juni: Kundväxling i Baltikum. Geografisk expansion till Tyskland i juli.Tillverkningsstrategen HANZA Holding AB (publ), noterat på Nasdaq..
HANZA köper tyska RITTER för 12 miljoner euro
Svenska Hanza köper den tyska tillverkningskoncernen RITTER för motsvarande 126 miljoner kronor, eller 12 miljoner euro.Tillverkningsstrategen HANZA Holding AB (publ), noterat..
HANZA tecknar kontrakt med finsk gaffeltruckstillverkare
Ska leverera delar till den nya generationens elektroniska gaffeltruckar.HANZA Holding AB (publ) har idag tecknat avtal med materialhanteringsföretaget Rocla för att..
Hanza höjer ribban
Med rekordomsättning och branschledande marginal visar kontraktstillverkaren att det går att skapa en lönsam tillverkningsindustri även i Norden. Tillverkningsstrategen HANZA..
HANZA lanserar ytterligare tillverkningsteknologier i Sverige
Stärker erbjudandet från sitt svenska tillverkningskluster.HANZA Holding AB (publ) lanserar två nya tillverkningsteknologier, värmebehandling och oförstörande..
Lokaltillverkat ja tack: även för tillverkningsindustrin
En majoritet, 92 procent, skulle välja lokalt tillverkade produkter i högre utsträckning, förutsatt att de visste att produkterna har lägre klimatpåverkan. En majoritet, 92..
HANZA vald tilltillverkningspartner av marknadsledande Silva
Affären bedöms överstiga 100 MSEK över en femårsperiod. Efter att HANZA analyserat Silvas tillverkningsstrategi genomförs en effektivisering av tillverkningen genom att den..
HANZA tecknar tillverkningsavtal med Apstec Systems®
HANZA Holding AB har tecknat avtal för leveranser till ett initialt värde av ca 12 MSEK. HANZA har ansvarat för industrialiseringen av Apstec Systems säkerhetssystem..
HANZA presenterar nyckeltal efter förvärvet av Wermech
Upprättar en proformaredovisning.Proformaredovisningen åskådliggör hur HANZA koncernens räkenskaper hypotetiskt hade sett ut om Wermech hade ingått i..
Ökat resultat för Hanza
Trots betydande utvecklingskostnader under året bättrar kontraktstillverkaren siffrorna.HANZA, uppvisar ökat resultat och minskad skuldsättning år 2017, trots att..
Hanza säkrar mångmiljonkontrakt
Produktionsordern har ett årligt värde överstigande 3 miljoner euro.HANZA Holding AB (publ) har via dotterbolag i Estland vunnit en större tillverkningsorder från..
Wermland Mechanics uppköpt
Det är Hanza Holding som förvärvar en av Nordens ledande tillverkare av tunnplåtsdetaljer.HANZA Holding AB (publ) har i dag tecknat avtal om att förvärva Wermland..
Hanzas CFO blir kvar
HANZAs CFO, Lars Åkerblom, aviserade i augusti att han avsåg att lämna verksamheten i början av 2018. Nu står det dock klart att Lars fortsätter på HANZA . HANZA Holding AB..
HANZA vald till produktionspartner av Mantex
HANZA Holding AB (publ) har idag fått order på ett så kallat MIG-projekt för att forma en framtida tillverkningsstrategi åt Mantex AB (publ). -Vi har fått förtroendet..
Hanza ökar vinsten
Mer än fördubblar resultatet i kvartalet. Går nu från uppbyggnadsfas till utvecklingsfas.HANZA, noterat på Nasdaq First North Stockholm, offentliggör rapporten för..
Hanza topprekryterar
Stärker koncernledningen för kommande expansion. HANZA har rekryterat en operativ chef (COO) och en strategisk HR chef (SHR) som tillträder i koncernledningen per den 1..
HANZA tecknar avtal med Getinge
Kontraktet avser tillverkning av komponenter och system inom medicinteknik.HANZA Holding AB (publ), noterat på First North Premier, har tecknat ett avtal med Getinge..
Hanza: rekonstruktionen i dotterbolaget godkänd
- Ett viktigt besked, säger Erik Stenfors, koncernchef, som nu kan fokusera på fortsatt lönsamhetsutveckling.HANZA, Nordens ledande affärspartner inom tillverkning, har..
Resultatet nedåt för Hanza
Dock ökade omsättningen under första kvartalet.HANZA, noterat på First North Premier, offentliggör idag rapporten för årets tre första månader...
Kontraktstillverkaren erhåller order från Saab
Produktionen förläggs till Årjäng.HANZA har tecknat ytterligare ett produktionsavtal med Saab, som utvecklar världsledande produkter för militärt försvar och..
HANZA etablerar tillverkningslösning med leveranser till Flexenclosure
HANZA Holding AB (publ) har etablerat en tillverkningslösning för det intelligenta kraftstyrningssystemet eSite till den ledande off-grid energileverantören Flexenclosure, genom..
Mångmiljonaffär till Hanza
Avtalet beräknas ge en uppskattad årlig omsättning om 5 MEUR.HANZA har tecknat ett avtal om att genomföra en ny tillverkningslösning med en uppskattad årlig..
Ny storägare i Hanza
Han har bland annat grundat och byggt upp ett av världens ledande ventilationsbolag.HANZAs styrelse träffat en överenskommelse med Färna Invest AB, som ägs av..
Hanza nu i slutfasen av sitt förändringsprogram
Kontraktstillverkaren har under de senaste 18 månaderna avvecklat och flyttat sex fristående fabriker, vilket även återspeglas i pressade resultatsiffror. HANZA, noterat på..
Hanza nu i slutfasen av sitt förändringsprogram
Kontraktstillverkaren har under de senaste 18 månaderna avvecklat och flyttat sex fristående fabriker, vilket även återspeglas i pressade resultatsiffror. HANZA, noterat på..
Hanza-bolag i rekonstruktion
Syftet är att slutföra omvandlingen av enheten till ett logistik- och servicecenter.HANZA har idag ansökt om företagsrekonstruktion av dotterbolaget HANZA Finland, Vasa..
Hanza: Strategiprogram tynger kvartalet
Engångskostnader för Hanzas strategiska satsning Frontrunner, påverkar rörelseresultat negativt, men programmet bedöms vara fullt genomfört till årsskiftet.Det tredje kvartalets..
Avvecklar produktion i Vasa och slutför Frontrunner
HANZA har beslutat att omvandla den fristående tunnplåtsfabriken i Vasa, Finland, till ett logistik- och servicecenter. Åtgärden ingår i en slutfas av accelerationsprogrammet..
Lönsam utveckling i Hanza
Distanserar sig alltmer från de traditionella kontraktstillverkarna. HANZA Holding AB (publ) redovisar delårsrapport för andra kvartalet och berättar om en..
Hanza ökar försäljningen
HANZA, noterat på First North Premier, presenterar idag sin bokslutskommuniké för helåret 2015.  Bolaget rapporterar om målmedveten och..
Hanza delårsrapport: stark organisk tillväxt
HANZA Holding AB, noterat på First North Premier, presenterar idag sin delårsrapport för årets första nio månader. Bolaget rapporterar om..
HANZA säljer MIG till ett uppskattat värde om 100 MSEK
Industristrategen HANZA har inlett nya samarbetsavtal med sin tjänsteprodukt MIG till ett uppskattat värde om 100 MSEK under en fyraårsperiod. MIG är en..
HANZA rekryterar toppchefer
Industristrategen HANZA arbetar efter strategin Frontrunner som syftar till att utveckla företaget till en världsledande affärspartner inom tillverkning. I..
Hanza slutför förvärv
HANZA har idag slutfört förvärvet av Metalliset Oy. Förvärvet sker i enlighet med det förvärvsavtal som tecknades den 1 juli 2015. Hanzas vd..
HANZAs företrädesemission övertecknad
HANZA, noterad på First North, har nu slutfört sin företrädesemission. Emissionen blev övertecknad, vilket medför att HANZA tillförs 50..
Konkurrensverket godkänner Hanzas förvärv av Metalliset
HANZA, noterat på First North, har fått det Estländska konkurrensverkets godkännande rörande förvärvet av Metalliset Oy. Affären..
Hanza: delårsrapport första halvåret
HANZA, noterat på First North Premier, presenterar idag sin delårsrapport för årets första halvår. Bolaget rapporterar om en avsevärd..
HANZA: Kommuniké från extra bolagsstämma
En extra bolagsstämma i HANZA godkände i dag styrelsens beslut om företrädesemission, samt bemyndigade styrelsen att besluta om vissa ytterligare emissioner..
HANZA förvärvar Metalliset Group och genomför företrädesemission
HANZA förvärvar Metalliset Group och genomför garanterad företrädesemission som tillför HANZA 50 MSEK. HANZA Holding AB (publ) har idag tecknat..
HANZA sluter avtal med Chargestorm
HANZA har slutit ett flerårigt avtal med Chargestorm avseende tillverkning av kompletta laddstationslösningar för elfordon till ett initialt årsvärde..
Hanza tecknar flerårigt tillverkningsavtal med internationell industrikund
HANZA Holding AB (publ) har tecknat ett flerårigt tillverkningsavtal med en internationell industrikund avseende tillverkning av kundanpassade ledskenor till ett värde..
Hanza investerar i ny maskinkapacitet
HANZA Mechanics investerar i ny teknik för att korta ledtider samt öka produktionen med obemannad körning. Tillverkningen kommer i större utsträckning..
HANZA expanderar inköpsfunktionen
HANZA förstärker inköpsfunktionen för att möta kundernas önskemål samt koncernens tillväxtstrategi genom nyrekrytering av..
Parker Hannifin väljer HANZA för tillverkning av kablage och tunnplåt
Under juni tecknades ett större avtal mellan bolagen för produktion av kablage och tunnplåt i HANZAs fabrik i Tartu, Estland. Efter en längre..
HANZA inviger fabrik för tjockplåt i Finland
HANZA går mot strömmen och utökar tillverkningen i Finland, samtidigt breddar man erbjudandet inom tjockplåt i nära samarbete med sina kunder. Under..
HANZA rekryterar platschef till Electronics Årjäng
Till elektronikfabriken i Årjäng har man rekryterat in en ny platschef. HANZA har anställt Andy von Essen som platschef för HANZA Elektromekan i..
Kontraktstillverkaren HANZA expanderar – förvärvar internationell kablagekoncern
Kontraktstillverkaren HANZA AB har i dag förvärvat den internationella kablagetillverkaren Alfaram med fabriker i Finland, Slovakien och Kina. Förvärvet..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen