Jungheinrich Svenska AB

Beskrivning

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagerlösningar. Den årliga tillverkningen är över 85 000 truckar. Företaget har närmare 12 000 anställda och en omsättning på över 2 miljarder Euro.

Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 140 medarbetare samt en omsättning på runt 325 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat strax norr om Malmö. Vi har filialer i Stockholm och Göteborg, samt lokala kontor i Linköping, Örebro och Ljungby. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar samt ställage och lagersystem.

Istället för att anta att samma standardlösningar passar alla, strävar vi på Jungheinrich efter att kunna erbjuda den bästa möjliga individuella lösningen för att varje enskild kund ska få bästa förutsättningar till en hållbar lönsamhet. Koncernen Jungheinrich har skapat framtiden i intralogistik sedan 1953. Vi leder utvecklingen för våra kunder och för industrin i stort. Våra medarbetare har såväl spetskompetens som stark problemlösande förmåga och passion för innovation.

Adress
Jungheinrich Svenska AB
Starrvägen 16
232 61  Arlöv
Skåne
Sweden
Telefon
040-690 46 00
Fax
0 46 00
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.jungheinrich.se
Kontaktperson
Malin Millnert
Telefon
040-690 46 29
Anställda
51 - 100
Omsättning
170,000

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Materialhantering och Förvaring-Pallyftare
Materialhantering och Förvaring-Truckar

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Ny logistiklösning för husbilstillverkaren
Expanderar lagerkapaciteten med Jungheinrich.   Den tyska producenten av husbilar, Erwin Hymer Group, har anlitat Jungheinrich för att expandera lagerkapaciteten..
Halvautomatisk logistiklösning för Tysklands största nudelfabrik
Kompaktlager med skyttelsystem ger effektivt platsutnyttjande och ökad processäkerhet med den automatiserade orderplocktrucken Jungheinrich EKS 215a.Jungheinrich bygger ett..
Nya plocktruckar från Jungheinrich
Nu kommer Jungheinrich med flera nya plocktruckar som är helt anpassade utifrån behov och applikation. Det är enkelt att plocka även från andra..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen