Resurs Applikation Process System AB Raps

Beskrivning

Om r.a.p.s

r.a.p.s står för Resurs Applikation Process System men symboliserar också de böljande raps fälten på den marknad som företaget agerar; dvs. södra Sverige. Företaget startades 2003 av Pär Nobring som hade en idé om att utveckla de sydsvenska företagen inom CAD och PLM. Efter att ha arbetat med Cargotec (f.d. Kalmar Industries) sedan starten så började expansionen och fler personer anställdes.

Idag har r.a.p.s 6 anställda och har som målsättning att innan 2015 vara 10 personer. Vår vision är att vara våra kunders bästa partner när det gäller åtagande inom vår verksamhets ramar och detta skall vi uppnå genom hög kompetens och med medarbetare som trivs och utvecklas inom företaget. Vi finns i fräscha lokaler i centrala Landskrona, se under ”Kontakta oss”.

Adress
Resurs Applikation Process System AB Raps
SPEGELGATAN 1
261 47  Landskrona
Skåne
Sweden
Telefon
070-814 74 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.raps.se
Kontaktperson
Pär Nobring
Telefon
Anställda
1 - 4
Omsättning

Specialistområden

Produkter

r.a.p.s är ett konsultföretag som tillhandahåller industrin i södra Sverige produkter inom CAD, 3D-system, teknikinformationssystem och 3D-Printning.

r.a.p.s lägger stor vikt vid att vara en effektiv och anpassningsbar produktleverantör. Att våra produktkonsulter har rätt kompetens och finns tillgängliga vid rätt tidpunkt är vår bas. Att hålla oss informerade med det allra senaste inom vårt produktutbud är viktigt för oss. Vi håller oss därför kontinuerligt uppdaterade med senaste nyheterna.

Vi erbjuder våra kunder ett komplett utbud av följande produkter:

ZW3D: Ett lågpris CAD/CAM system som motsvarar eller överträffar många av dagens avancerade system.

XVL: En serie programvaror för enkel och lätt framtagning av teknisk dokumentation och monteringsinstruktioner.

Inspire: En serie 3D-printer som överträffar många förväntningar.

Solido: En lågpris 3D-printer i desktopformat.

Tjänster

r.a.p.s är ett konsultföretag som tillhandahåller industrin i södra Sverige ett komplett utbud av konsulttjänster inom CAD, konstruktion, beräkning och teknikinformation.

r.a.p.s. lägger stor vikt vid att vara en effektiv och anpassningsbar partner. Att konsulter med rätt kompetens finns tillgänglig vid rätt tidpunkt är vår bas. Att hålla sig informerad med det allra senaste inom produktutveckling och mjukvaror är viktigt för oss. Vi har därför en kontinuerlig uppdatering av våra konsulter.

Vi erbjuder våra kunder ett komplett utbud av tjänster inom områdena Konstruktion, Teknikinformation, Beräkning och CAD.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Additiv tillverkning-3D Printing
Design / Utveckling-Konstruktion, CAD

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen