SIVAB Simonssons Verktygsteknik AB

Beskrivning

Om oss
Som en kompetent och ledande leverantör av avancerade komplettverktyg för plåtpressning kan vi erbjuda kunden en helhetslösning som motsvarar eller allra helst överträffar kundens behov och önskemål. Vi levererar kompletta, utprovade och dokumenterade verktyg med verifierade utfallsprov för att bidra till att kundens planerade utvecklingsprocesser innehålls.

Kvalitet, leveranssäkerhet och kostnadseffektivitet är centrala begrepp hos oss och vi är alltid noga med att ni ska känna er trygga hos oss samt vara tillfredsställda med uppdragets resultat.

Adress
SIVAB Simonssons Verktygsteknik AB
Box 56
Stenserydsvägen 4
571 03  Forserum
Jönköping
Sweden
Telefon
036-14 40 82
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.sivab.com
Kontaktperson
Tommy Simonsson
Telefon
036-39 66 81
Anställda
10 - 30
Omsättning

Specialistområden

Tjänster och produkter
Konstruktion och simulering
Vi säkerställer alltid detaljutformningen med tillförlitliga simuleringar för att undvika ändringar och förseningar. Tillsammans med snabb och kostnadseffektiv konstruktion innebär detta kortare ledtider samt en begränsning av antalet steg i tillverkningsprocessen.

Verktygstillverkning
Vi tillverkar följd-, klipp- och bockverktyg som anpassas med hänsyn till detaljutförande och materialval. Avancerade följdverktyg är något som vi på Sivab föredrar och är lite extra duktiga på. Vår långa och breda erfarenhet kommer då till sin rätt. Vi har hanterat allt från tunn silverplåt på 0.2 mm till vanlig plåt med tjocklek 12 mm.

Trådgnistbearbetning
Vår gnistavdelning innehåller en uppdaterad maskinpark med arbetsområde på upp till 550 x 350 x 300 samt starthålsgnist. Här utför vi gnistuppdrag samt legobearbetning.

Montering och mätning

Innan leverans sker montering och utprovning av verktygen. Ingenting levereras heller utan att ha passerat mätavdelningen för uppmätning av detaljen som ska produceras i verktyget. Leveransprecision in i det sista!

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Design / Utveckling-Konstruktion, CAD
Montering & Paketering-Montering
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Trådgnistning
Verktygstillverkning-Fixturer
Verktygstillverkning-Skärverktyg, special
Verktygstillverkning-Stans- & Klippverktyg

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Tung satsning i verkstadsindustrin
Sivab storsatsar och bygger ny fastighet vid riksväg 40. Den nya fastigheten kommer vara 2 000 kvadratmeter stor och är en investering på cirka 15-20 miljoner..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen