Skärpverktyg AB

Beskrivning

Välkommen till Skärpverktyg AB
Skärpverktyg AB startades 1981 med egen tillverkning av diamantverktyg. Vi breddade snart vår verksamhet med agenturverksamhet inom precisionsverktyg till verktygsmakare. Idag har vi ingen tillverkning av diamantverktyg, utan representerar bl.a företag som Drendel + Zweiling och Cape Diamonds.

Vi är idag marknadsledande i Sverige på gnisttråd, slitdelar och tillbehör för trådgnistmaskiner. Vi representerar Berkenhoff, som är den största och bredaste tillverkaren av gnisttråd samt att vi är distributör för Mann+Hummel som är världens ledande tillverkare av filter och filtersystem.
Idag kan vi även förse alla våra kunder med linser, speglar och beam delivery systems från
ULO Optics till alla CO2 Lasermaskiner.

Skärpverktyg har även ett komplett program av elektrodmaterial för Sänkgnistmaskiner såsom grafit, koppar, wolframkoppar, elektroder och andra tillbehör.

Adress
Skärpverktyg AB
Kråketorpsvägen 10A
431 53  Mölndal
Västra Götaland
Sweden
Telefon
031-87 00 50
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.skarpverktyg.se
Kontaktperson
Mikael Persson
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Verktyg-Övrigt
Verktyg-Verktyg och Fixturer

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Skärpverktyg breddar sortimentet med Vallorbe kvalitetsfilar
Schweiziska VALLORBE är en av de världsledande tillverkarna på filar och har över 3 500 artiklar i sitt sortiment. Filarna distribueras av 300..
Ny säljare på Skärpverktyg
Skärpverktyg förstärker säljsidan med Peter Magnusson. Peter är utbildad verktygsmakare och har arbetat på Lidhs verktyg i 2 år och..
Aqua Pioneer avjoningssystem
Nu är avjoniseringssystemet Aqua Pioneer försett med handtag och hjul för lättare hantering. Aqua-Pioneer är det minsta avjoniseringssystemet på..
Ny trådgnisttråd Topas Plus G
Med gammaskiktet på Berkenhoffs nya trådgnisttråd Topas Plus G kan Skärpverktyg förse Agies och Charmilles maskiner med en tråd med både..
Vertikallyft från Skärpverktyg
Skärpverktyg AB presenterar en magnetisk vertikallyft som lyfter 300, 600 eller 1 000 kg. Vertikallyften underlättar när stora plåtar skall flyttas eller..
Tomas Pettersson ny säljare på Skärpverktyg
Skärpverktyg AB välkomnar Tomas Pettersson som ny säljare i mellan- och Sydsverige. Företagets kundstock växer hela tiden och för..
Nyhet från Skärpverktyg AB
Den nya generationen MANN+HUMMEL filter för Japanska och Europeiska trådgnistar har upp till 30 % längre livslängd än tidigare filter och ger rent..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen