Stego Plast Vakuumformning AB

Beskrivning

StegoPlast Vakuumformning har en mångårig erfarenhet och hög teknisk kompetens gällande tillverkning av produkter i plast för verkstadsindustrin. Inom vår tillverkning arbetar vi med termoplaster och vi är specialiserade inom vakuumformning. Det är en tillverkningsmetod som är snabb, anpassningsbar och kostnadseffektiv. Den lämpar sig väl för produkter i plast, både stora och små serier.

Med vår gedigna erfarenhet och breda materialkunskap kan vi ge våra kunder ändamålsenliga tekniska lösningar och leverera produkter i plast av hög kvalitet. Flexibilitet och leveranssäkerhet är nycklar till vår framgång.

Vi ser möjligheter och hjälper våra kunder med både standard- och skräddarsydda lösningar. Med StegoPlast Vakuumformning får våra kunder en flexibel leverantör. Vårt samarbete leder till korta beslutsprocesser och snabb service.

Vi har kapaciteten att leverera produkter i både stora och små serier. Tillsammans med kunden ser vi över önskemålen gällande mekaniska och kemiska egenskaper, ytfinish och färger, för att kunna erbjuda egna produkter.

Vi erbjuder egna produkter och legotillverkning. Vi är idérika problemlösare som hjälper stora så som små beställare. Vi ser möjligheter och hjälper våra kunder med både standard- och skräddarsydda lösningar. Med StegoPlast Vakuumformning får våra kunder en flexibel leverantör. Vårt samarbete leder till korta beslutsprocesser och snabb service.

Varför Plast?
Starkt och tåligt, lätt och kostnadseffektivt, flexibelt och anpassningsbart är några av fördelar som plast har i förhållande till andra material. Den kräver litet underhåll, rostar och ruttnar ej, motståndskraftigt mot vatten och många kemikalier. Våra kunder får plastprodukter som har lång livslängd och är slittåliga. Plast ger möjlighet att tillverka komplicerade former i ett moment, vilket är både energi- och kostnadseffektivt.

Varför Vakuumformning
Verktygskostnaderna med vakuumformning är mycket låga. En bråkdel mot formsprutning. Det är oftast enkelt och snabbt att göra förändringar i verktygen. Vi arbetar bara med verktyg av aluminium som vi tar fram åt kunden. Kunden har som regel en 3D fil, annars hjälper vi till med det. Verktygen håller hur länge som helst.

Kvalitet & miljö:
Vi har inlett ett pågående arbetet för ISO kvalitetscertifiering 9001. Arbetet förväntas vara klart i första kvartalet 2106.
Under första kvartalet 2016 förväntas arbetet med ISO miljöcertifieringen 14001 vara klart. Allt material vi använder är 100 % återvinningsbart. Allt materialspill mal vi själva till granulat som returneras till våra skivleverantörer.

Adress
Stego Plast Vakuumformning AB
Företagsvägen 13
611 45  Nyköping
Södermanland
Sweden
Telefon
0155-975 99
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
stegoplastvakuumformning.se
Kontaktperson
Henrik Enoksson
Telefon
0155-19 04 44
Anställda
10 - 30
Omsättning

Specialistområden

Vakuumformning – Plastprodukter

StegoPlast Vakuumformning arbetar med olika metoder. Vi är specialister på vakuumformning, men arbetar också med CNC-bearbetning, stansning, varm- och kallbockning och ultraljudssvetsning.

Vi arbetar med alla termoplaster utom PVC. T.ex.
PC
ABS
PS
PET
TPE
PMMA
PE
PP

CNC-bearbetning
Stansning
Bockning
Ultraljudssvetsning

Kunder

Detaljer av plast är otaliga och används inom olika industrier och branscher. Vi erbjuder tillverkning av plastprodukter i termoplast som är kostnadseffektiva och återvinningsbara.

StegoPlast Vakuumformning är verksamma inom verkstadsindustrin.
Vi levererar produkter i plast till ABB, Volvo, Scania, m.fl. Plast används inom en lång rad olika områden och är ett flexibelt, hållbart och mångsidigt material. Det gör oss till utmärkta leverantörer till företag inom olika industrier och branscher.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Plast & Gummi-Limning
Plast & Gummi-Prototypstillverkning
Plast & Gummi-Vakuumformning
Skärande Bearbetning-Plastbearbetning

Övrigt

Kvalitetsäkring-ISO 14001
Kvalitetsäkring-ISO 9001

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen