Universal Robots A/S

Beskrivning

Välkommen till Universal Robots

Öka din konkurrenskraft med våra flexibla och prisvärda robotarmar!

Universal Robots är en dansk tillverkare av industrirobotar. Företaget grundades 2005 med målsättningen att göra robottekniken tillgänglig för alla. Resultatet har blivit en lättare, mer flexibel och miljövänlig robotarm som revolutionerat marknaden för industrirobotar som hittills dominerats av stora, tunga och dyra robotar. Universal Robots utvecklar och säljer robotarmar som enkelt automatiserar monotona och slitsamma arbetsuppgifter inom industrin och gör dem mer effektiva. Därigenom kan medarbetarna i stället utföra uppgifter där de skapar ett större värde. Universal Robots har ungefär 100 anställda. All utveckling och produktion sker i Odense i Danmark.

Universal Robots gör robotautomatisering tillgänglig för alla

Om du har produktionsuppgifter som skulle underlättas av automatisering kan vår robot, som dessutom håller en låg ljudnivå, vara den perfekta och enkla lösningen för verksamheten, och ge dig ekonomiska, mänskliga och tekniska fördelar.

Vi anser att alla ska ha tillgång till den senaste tekniken.

Book demo idag!

Adress
Universal Robots A/S
Energivej 25
DK- 52  Odense S, Danmark
Sweden
Telefon
+45 89 93 89 89
Fax
+45 38 79 89 89
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.universal-robots.com/seLinkedInYouTube
Kontaktperson
Thomas Hvarvenius
Telefon
076-610 60 40
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Specialistområden

Robotar, robotautomatisering, automation

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Automation-Automationssystem
Automation-Downtime Reporting System
Automation-Monteringsmaskiner
Automation-OEE-system
Automation-Övrig automation
Automation-Palletering
Automation-Pneumatik
Automation-Processautomation
Automation-Robotar
Automation-Styrsystem

Övrigt

Nyheter

Universal Robots expanderar sin gyllene succé
Nu delar robotföretaget ut fler guld-cobots.På grund av sin enorma popularitet har Universal Robots pris för att de nått 25 000 sålda cobotar, en guldcobot,..
Universal Robots lanserar nästa generation cobotteknik på Automatica
”Vår utgångspunkt för e-Series är att dra nytta av vår långa erfarenhet inom samverkande robotar,Universal Robots, lanserar nästa generations cobotteknik under namnet..
Vem får guldcoboten?
För att fira sin fantastiska globala försäljning av samarbetande robotar delar Universal Robots ut en unik och gratis guldcobot till den kund som beställer den 25.000..
Ledande biltillverkare valde robotar och lyfte på alla plan
Fick bättre kvalitet och ergonomi och kostnadsbesparingarPå bara åtta månader har PSA Group fått betydande resultat och ska nu modernisera alla sina..
Universal Robots har ökat intäkterna med 72 % under 2017
”Om vi blickar framåt på 2018 förväntar vi oss ytterligare intäktsökningar på minst 50 %”Ökad efterfrågan på cage-free, användarvänliga, samverkande..
Robotar i produktionen ledde till 50 nyanställningar
I stället för att flytta produktionen till egna fabriker i lågkostnadsländer, så satte Trelleborg in cobots.– Efter att vi satte in robotarna i produktionen ökade beställningarna..
Flexibel industri med flexibel arbetsstyrka
Hur Sverige ska kunna behålla konkurrenskraften i industrin...Idag pratar vi mycket om hur Sverige ska kunna behålla konkurrenskraften i industrin. Vi pratar också om..
Universal Robots lanserar nästa generations lättviktsrobotar
Universal Robots fortsätter att garantera ett säkert samarbete mellan människa och robot även i nästa generations lättviktsrobotar. Nu..
Ergonomiska robotar hjälper Volkswagen
Biltillverkaren Volkswagen använder robotar från Universal Robots för att göra arbetsprocesserna mer ergonomiska Integrerad säkerhet:..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen