Väderstad AB

Beskrivning

Väderstads högpresterande lantbruksmaskiner är byggda för att skapa en perfekt uppkomst på dina fält. Jordbearbetning, såbäddsberedning eller fröplacering - vårt sikte är alltid satt på faktumet att en perfekt uppkomst är avgörande för att du ska nå höga skördar.

Tillsammans gör vi dig till en ännu mer framgångsrik lantbrukare.

Adress
Väderstad AB
Box 85
Hogstadvägen 2
590 21  Väderstad
Östergötland
Sweden
Telefon
0142-820 00
Fax
0142-820 10
Hemsida
www.vaderstad.com
Kontaktperson
Jan Engfeldt
Telefon
Anställda
501 - 1,000
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Väderstad utsett till årets Employer Branding-företag
Priserna duggar tätt över lantbruksmaskintillverkaren just nu. Förra veckan fick de utmärkelsen ”The Machine of the Year” på världens största..
VR-glasögon nytt verktyg när den robotiserade lackavdelningen uppgraderas
Väderstad är föregångare vad gäller automatisering i produktionen. Nu investerar tillverkaren i ny lösning på lackeringen, som är hjärtat i fabriken.Sedan länge utförs..
Väderstad spränger 3-miljardersvallen
Lagom till sommarsemestern dundrar företaget ut 8,8 miljoner i en välförtjänt bonus till sina anställda.Lantbruksmaskintillverkaren Väderstad gjorde ett rekordår 2018...
Ann Krumlinde blir ny styrelseledamot i Väderstad
Den världsledande tillverkaren har därmed 60 procent kvinnor i styrelsen. Väderstad, ett världsledande företag inom jordbearbetning och sådd,..
Toppbetyg till Väderstad när det gäller meningsfullt arbete och innovation
Det är i den nationella mätningen ”Sveriges bästa arbetsgivare”, som genomförs av företaget Universum, som Väderstad får ett så positivt omdöme av sina medarbetare.Inom..
Nya generationen från familjeägda Väderstad
Produktionsstart i november. Under våren ska den nya automatiserade produktionsanläggningen stå klar i Väderstad. Den pneumatiska såmaskinen Väderstad Spirit 600-900C..
Svensk Presshärdning investerar 40 miljoner för framtiden i Överum
Den nya produktionslinjen ger spännande utvecklings- och tillväxtmöjlighteter Svensk Presshärdning AB (SPH), som är en del av Väderstad Group, satsar stort..
Familjeägda maskintillverkaren når 2,1 miljarder i omsättning
Nära 90 procent utgör export. Tillväxten fortsätter och under 2018 investerar företaget 200 miljoner i produktionsanläggningen. -2017 har varit ett framgångsrikt..
Tillverkaren storsatsar på automatisering
Bygger ut fabriken i Väderstad igen. Som en följd av en positiv marknadsutveckling och god tilltro till framtiden bygger Väderstad AB återigen ut fabriken i..
Tillverkaren av lantbruksmaskiner plöjer ned 150 miljoner
Investerar i en helautomatiserad anläggning i Väderstad för tillverkning av plåtartiklar.Under de närmaste åren kommer Väderstad att investera i en patentsökt..
Väderstad investerar ytterligare i produktionen
Väderstad satsar och gör stora rationaliseringar och effektiviseringar i produktionen i Sverige för att möta ökad efterfrågan av lantbruksmaskiner...
Väderstad-Verken utser årets leverantör – Broson AB i Vårgårda prisas
Väderstad-Verken AB, ett av Europas ledande företag inom jordbearbetning och sådd, har utsett Broson AB till Årets Leverantör 2010. Priset som delades..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen