Würth Industri Nordiska AB

Beskrivning

Företaget Würth Industri Nordiska

En personligare organisation med resurser för storindustrin

Ett sammanfogningsproblem är sällan likt ett annat. Du har önskningarna, vi har resurserna och tillsammans finner vi lösningar som effektiviserar inköp, leveranser och lagerhållning. Helt efter dina önskningar.

Vi lyssnar noga på våra kunders behov

Genom åren har vi begåvats med erfarenhet, kompetens och ISO 9001 certifikat. Det är grundläggande förutsättningar för att kunna leverera rätt lösning. Samtidigt har vi utvecklat en helhetssyn på kundbehov och en förmåga att anstränga oss lite extra. Utan att det känns särskilt ansträngande. Detta i sin tur grundläggande förutsättningar för att du som kund ska uppleva vår affärskontakt som värdefull. Würth Industri Nordiska har et produktsortiment som varierar från den komplicerade specialprodukten till ett omfattande standardsortiment. Från 2006 har vi också möjlighet att erbjuda Würth Industie Service´s omfattande produktsortiment av C-artiklar.

Produktsortiment

Ett effektivt hanteringskoncept för C-artiklar, som det vi erbjuder under vårt servicemärke CPS®, kan endast implementeras om du hittar de C-artiklar som du behöver i vår katalog eller från vårt lager.För att täcka behoven på marknaden har vi byggt upp ett produktsortiment för industrin som består av mer än 1 000 000 artiklar.

Det här produkturvalet visar endast en del av bredden och djupet i vårt sortiment och hur vi kan hjälpa dig med dina produktionsbehov:

DIN, delar för standardisering och fästning, sammankopplingselement och fästteknik, skruvar och plugg, bultar och klämmor, fästanordningar, nitar, artiklar som är designade från ritningar och kundanpassade artiklar, skyddsutrustning, kemiska-tekniska produkter, metallarbetsverktyg, monteringsverktyg, elektriska verktyg och tryckluftsverktyg, skär- och slipverktyg, utrustning för att löda och svetsa och fordonsutrustning.

Adress
Würth Industri Nordiska AB
Datavägen 10 D
436 32  Askim
Västra Götaland
Sweden
Telefon
031-57 08 80
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.wurthindustri-nordiska.se
Kontaktperson
Andreas Fhager
Telefon
031-570887
Anställda
10 - 30
Omsättning

Specialistområden

Brandskydd, arbetarskydd, fästelement, handverktyg, beslag.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Elektronisk Utrustning-Övriga Elektronikmaskiner
Industriförnödenheter-Elmotorer
Industriförnödenheter-Fästelement
Industriförnödenheter-Övriga industriförnödenheter
Industriförnödenheter-Pumpar
Industriförnödenheter-Tätningar
Säkerhetsutrustning-Maskinskydd
Säkerhetsutrustning-Övrigt
Säkerhetsutrustning-Sprinkler
Verktyg-Handverktyg
Verktyg-Övrigt

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Würths servicebilskoncept är unikt
Vi erbjuder dig en färdiginredd och profilerad servicebil, utrustad med alla de tillbehör du önskar. Vid leverans hjälper vi dig dessutom att, enligt dina..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen